Начало » Интересно » Ако отговорите с „Да“ на някой от тези въпроси, връзката ви не върви в правилната посока

Ако отговорите с „Да“ на някой от тези въпроси, връзката ви не върви в правилната посока

Никоя връзка не е съвършена, но това не е извинение за понижаване на разбирателството във връзката ти. В края на деня щастието ви е най-важно и нужно. Достойни сте за добри отношения. На теория разбираме, че хората са такива, каквито са и ние не можем да ги променим. На практика обаче постоянно се опитваме да направим това. И когато не можем да ги променим, започваме да променяме поведението си, искаме и трябва да бъдем по-приемащи, което в крайна сметка води до негодувание и неудовлетвореност в нашите отношения. За щастие има начин да разберете дали се увличате много в отношенията ви, преди да навлезете твърде дълбоко.

Отделете малко време, за да отговорите вярно на тези няколко въпроса:

1. Виждате ли се с някой друг в дългосрочен план?

2. Вие сте в „отворена“ връзка, но вие – и само вие – искате тя да бъде изключителна?

3. Въпреки че сте с някого, често се чудите кога ще срещнете някой друг?

4. Искате ли да промените не толкова кратък списък от неща за партньор ви?

5. Ако бихте могли да бъдете с някой в ​​света, бихте ли избрали някой, различен от този, с когма голяма разлика между несигурността или съмнението.

 

Многобройните избори, които животът предлага, означават, че съмнението и несигурността със сигурност ще бъдат част от всяко голямо решение, което правим. Вие със сигурност не бихте купили първата къща, която ви се появи пред очите.

В действителност, най-вероятно ще видите десетки къщи; намерете идеалната къща, която отговаря на вашите критерии и все пак още ще имате съмнение“! Изборът ви е индивидуален и вие сте човека, който единствено може да вземе решение.

Ако съмненията ви са повече от очакванията винаги е по-добре да избегнете и спрете на време бъдещите недоразумения. Понякога връзките не са това, което очакваме, а в този случай, най-доброто, което можете да направите, е просто да си тръгнете и да си спестите мъките.

 
<
Budnavarna