Начало » Спорт » Наставникът на Черно море се извини на феновете на „моряците”

Наставникът на Черно море се извини на феновете на „моряците”

снимка: Будна Варна

Наставникът на Черно море Илиан Илиев призна, че се е извинил на феновете на „моряците“ след поражението с 1:5 от Септември (София) на „Тича“. Бившият национал добави, че отборът му е подценил столичани.

„Ако ги знаех причините, друго щяхме да направим. Не знаем, трудно е да говорим сега след мача. Можем да се извиним на хората за това, което им причинихме. След мача с Левски може би подценихме Септември. Когато допускаш такива грешки, особено за втория гол, е много трудно да не загубиш у дома. Необясними грешки, но се случва във футбола.

Няма смисъл да говорим след това представяне. В дефанзивен план бяхме ужасни. Още при първата си атака, Септември ни вкара гол, който не трябва да се допуска. При 1:3 имаше някакъв импулс, но не е това, което трябва да се допуска.

Не може да има умора от пътуване и т.н. Това са глупости, защото сме в началото на сезона. Моя грешка е, че може би бяхме изиграли мача предварително. А това беше сериозен противник, подцениш ли съперника, това е пагубно. След мача се извинихме на агитката, какво друго да им кажем“, каза Илиев.

 
<
Budnavarna