Начало » Общност » Без ток във Варна – 6 август 2018

Без ток във Варна – 6 август 2018

снимка: Будна Варна

В няколко варненски района е възможно прекъсване на електрозахранването днес, съобщават за BudnaVarna.bg от Електроразпределение Север. От там уточняват, че се касае за извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия.

-от 09:00 ч. до 16:30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: местност Добрева чешма. Прекъсване на електрозахранването ще има само в делничните дни на посочения период.

– от 09:00 ч. до 17:00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: част от ул. „Албена”, част от ул. „Ал. Кръстев”, част от ул. „Димитър Димов”, част от ул. „Добри Христов”, част от ул. „Кастрица”, част от ул. „Пеньо Пенев”, част от ул. „Св. Георги”, част от ул. „Тюркоаз”, част от ул. „Христо Каварналиев”, част от ул. „Цар Борис” III, част местност Виница Север, част от местност Розмарин.

– от 09:00 ч. до 16:00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: ул. „Дебър” 27, 31, 33 А, Б, В, 34, 36; ул. „Дунав” 9, 13, 15, 16, 18; ул. „Козлодуй” 14 А, Б, В, 22, 30 .

-. от 09:00 ч. до 17:00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на: гр. Варна, кв. Виница – част от ул. „Ангел Главчев”, част от ул. „Мария Бацарова”, ул. „Младежка”, местност Дъбравата, част от ул. „Найден Райков”, част от ул. „Полк. Милко Железов”, част от ул. „Сава Геренов”, част от ул. „Св. Теодор Стратилат”, част от ул.” Цар Борис III”, част от ул. „Морска звезда”.

 
<
Budnavarna