Начало » Общност » Три катастрофи с трима пострадали за едно денонощие

Три катастрофи с трима пострадали за едно денонощие

Трима са пострадали за денонощие при катастрофи, съобщават от варненската полиция. На 9 август, около 16:05 часа, на АМ „Хемус“, в района на Провадия, в посока Шумен, е възникнало произшествие. 59-годишен водач от Разград, след спукване на гума, губи контрол над колата и се преобръща в крайпътна територия. Вследствие на инцидента мъжът получава контузни наранявания, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

На 8 август, около 10:30 часа, на ул. «Подвис», е възникнало друго пътно произшествие. 38-годишен водач на лек автомобил от Варна, застига и блъска друга кола, движеща се пред него. Вследствие на инцидента 42-годишен водач получава контузия на кръст, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Същият ден, но около 22:30 часа, на ул. „Кирил Шиваров“, е възникнало трето произшествие. 20-годишен водач на мотопед , поради неспазване на достатъчна дистанция, застига и блъска лек автомобил, който се движи отпред. Вследствие на инцидента мъжът получава контузни наранявания, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

 
<
Budnavarna