Начало » Хайлайф » Ефи Стефанова – кандидатка за „Мис Варна“ 2018

Ефи Стефанова – кандидатка за „Мис Варна“ 2018

Ефи Стефанова е родом от град Варна, на 16 години и ще бъде номер 5 в конкурса „Мис Варна“ 2018.

 

1 – Представете се с няколко думи?

Е.Ф. – Здравейте, казвам се Ефи Стефанова на 16г., зодия риби. Уча в Националното училище по изкуствата ,,Добри Христов’’ с паралелка фолклор и от 7 години изучавам народно пеене професионално.

2 – Как се решихте да участвате в конкурса ,,Мис Варна’’?

Е.Ф. – Освен музиката, модата винаги е била моя страст. До сега не съм имала възможност да я развия, но смятам че участието ми в Мис Варна ще бъде едно много добро начало за мен.

3.Какви качества трябва да притежава една миска?

Е.Ф. –  Според мен една ,,мис’’ трябва да бъде освен красива, много отговорна и възпитана и да служи за пример на по-младите.

4.Какви отговорност носи короната ,,Мис Варна’’?

Е.Ф. – Носителката на титлата ,,Мис Варна’’ трябва да може да даде всичко от себе си за да представи града ни по най-добрия начин на конкурса ,,Мис България’’.

5.Какво е за вас Варна?

Е.Ф. – Варна е един прекрасен град с големи възможности за развитие. Аз самата съм участвала на много благотворителни концерти и мероприятия, представяла съм града ни в чужбина и съм горда, че имам възможност да бъда част от неговото развитие.

6.С коя участничка се сприятелихте най-много?

Е.Ф. – Запознах се с всички момичета и смея да кажа, че всички те са освен много красиви и много добронамерени, което е и причината да се разбираме с всяка една от тях. Желая им успех!

 
<
Budnavarna