Начало » Хайлайф » Стефани Карова – кандидатка за „Мис Варна“ 2018

Стефани Карова – кандидатка за „Мис Варна“ 2018

Стефани Карова е родом от град Варна, на 18 години и ще бъде номер 17 в конкурса „Мис Варна“ 2018.

 

1 – Представете се с няколко думи?

С.К. – Здравейте! Казвам се Стефани Карова, на 18 години съм, от град Варна, зодия лъв. Аз съм изключително позитивен, артистичен и добродушен човек. Чуждите езици са моята страст, а в свободното си време обичам да се занимавам с мода.

2 – Как се решихте да участвате в конкурса ,,Мис Варна’’?

С.К. – Реших да участвам в конкурса “Мис Варна 2018”, тъй като на първо място той е една незабравима емоция. Чрез “Мис Варна” получавам шанс да покажа своята същност, да придобия опит в тази сфера, както и да натрупам много нови запознанства.

3.Какви качества трябва да притежава една миска?

С.К. – Според мен качествата, които една миска трябва да притежава са доброта, женственост, грация и приветлив външен вид. Трябва да бъде умна и елегантна. За мен красотата не е фактор номер едно, тъй като същността на един човек е много по-важна от външността. Считам, че добротата, възпитанието и отношението на даден човек говорят много повече за самия него, от колкото самата му външност.

4.Какви отговорност носи короната ,,Мис Варна’’?

С.К. – По мое мнение твърдението, че “короната тежи” е напълно вярно, тъй като момичето, което бива избрано за Мис Варна, за Мис България или дори Свят, трябва да покрива изцяло тези критерии, които споменах по-горе. Защото една Мис освен красота, задължително трябва да притежава и ред други качества. А след получаването на короната, тя трябва да докаже, че достойно е заслужила получената титла и разбира се има нужните качества за това.

5.Какво е за вас Варна?

С.К. – Какво е за мен Варна ли? ВАРНА е мисълта, при която сърцето ми винаги ще трепва. Тя е една малка песъчинка от големия свят, но огромна част от мен самата. Варна е моят роден град и единственото място, на което винаги ще се чувствам у дома. Освен това силно вярвам, че след време, Варна ще бъде един още по-разкошен град!

6.С коя участничка се сприятелихте най-много?

С.К. – Не мисля, че мога да конкретизирам едно единствео момиче, с което ми е особено приятно да контактувам. Всяка една от претендентките има своя собствена индивидуалност, всяка една има своята единствена и неповторима външност и добри качества. Бих могла да проведа разговор с всяко едно от момичетата. Радвам се на всяка една от тазгодишните претендентки тъй като между нас няма злоба, няма напрежение и тн. Радвам се и за това, че всяка една от нас е дошла главно с цел да се забавлява.

 
<
Budnavarna