Начало » Общност » До 31-ви август е записването в школите на ОДК – Варна

До 31-ви август е записването в школите на ОДК – Варна

Крайният срок за подаване на заявления за прием за учебната 2018/2019 година в школите на Общинския детски комплекс във Варна е 31-ви август. Приемът се осъществява чрез електронната система odk.is-vn.bg.  За децата, които са чужди граждани има възможност родителите да изтеглят формуляра за записване от електронната система и да го подадат в сградата на ОДК на ул. „Петко Каравелов” №3А.

 

Общинският детски комплекс е най-големият в страната и предлага обучение през свободното време в над 30 школи, състави и формации в направленията „Наука“, „Изкуство“, „Спорт“. Нови са школите „Огнеборец“ и кино школа „Братя Люмиер“.
Всяко дете има право да посещава две инициативи. В сайта  на ОДК, родителите могат да се запознаят с дейността на школите, възрастта и условията за прием на деца. Обявите за кастинги и прослушвания ще са ясни в началото на следващия медец. След 20 септември ще бъдат публикувани списъците на приетите деца и ученици с  входящ  номер и инициали. Повече информация може да бъде открита на адрес: www.odk-varna.com

 
<
Budnavarna