Начало » Хайлайф » Симона Иванова – кандидатка за „Мис Варна“ 2018

Симона Иванова – кандидатка за „Мис Варна“ 2018

Симона Иванова е родом от град Варна, на 20 години и ще бъде номер 4 в конкурса „Мис Варна“ 2018.

1 – Представете се с няколко думи?

С.И. – Казвам се Симона Иванова на 20 години. Завършила съм Езикова гимназия с немски и английски език и сега съм студентка в Медицински университет- Варна, специалност логопедия. До преди няколко години страстта ми беше класическият балет, но се наложи да прекъсна заради училището. В момента съм се отдала изцяло на специалността, която уча и се старая непрекъснато да се развивам.

2 – Как се решихте да участвате в конкурса ,,Мис Варна’’?

С.И. – Като малка исках най-силно две неща – да порасна по-висока от мама и един ден да стана модел. Първото ми желание се сбъдна, но за второто така и не намерих подходящ момент. Всички приятели и познати не спираха да повтарят как трябва да опитам, заради височината и фигурата ми, а непознатите ме питаха дали не съм модел. „Мис Варна 2018”  ми даде този шанс, реших да го грабна без да се колебая.

3.Какви качества трябва да притежава една миска?

С.И. – Освен красотата, височината и перфектните мерки, които са ясни на всички. Една мис трябва да има добро сърце, да бъде интелигентна и най-важното според мен е да е изключително отговорна, будна и „гъвкава” – тоест да успява да намери изход във всяка една ситуация, независимо колко тежка се окаже тя.

4.Какви отговорност носи короната ,,Мис Варна’’?

С.И. – Момичето грабнало короната трябва да представи града ни в Мис България 2018 по най-достойният начин, защото след победата я очакват редица ангажименти и различни участия.

5.Какво е за вас Варна?

С.И. – Варна, морето и сините вълни… да живееш във Варна е все едно да си на почивка 365 дни в годината. Чувствам се късметлийка, че имам възможността целогодишно да съм на морето, след като знам, че повечето хора планират месеци наред почивките си тук.

6.С коя участничка се сприятелихте най-много?

С.И. – Почти всички момичета са прекрасни и намираме общ език, ще ми бъде трудно да откроя само една. Радвам се, че имах възможността да се запозная с такива весели и позитивни хора, пожелавам им успех и се надявам с повечето да запазим отношенията си и след конкурса.

 
<
Budnavarna