Начало » Събития » Детски кът- Варна с парти по случай първият учебен ден

Детски кът- Варна с парти по случай първият учебен ден

Приятели последните дни на ваканцията изтичат!

Детски кът- Варна Ви кани на едно незабравимо парти с много песни, игри и забавления на 16 септември от 11:30ч. На специално изградената сцена ще се качат малките артисти от Вокална формация „Бънджи Сингърс“ – гр.Варна , артистите от Variété PLAN B . Веднага след концерта с който ще се вземем довиждане с ваканцията, ще направим традиционния конкурс за рисунка на асфалт. Темата ще е: ГОТОВИ ЗА УЧИЛИЩЕ.

Децата ще бъдат разделени в 4 възрастови групи: до 4 години, от 4 до 9 години, от 9 години до 13, и от 13+. В рамките на 30 мин. децата ще трябва да претворят идеите си с тебешир на асфалта в Морската градина. Жури ще излъчи най-добрите рисунки и в 17:00ч. на 16 септември  ще обяви победителите който ще получат карти с по 100 точки за игра в парка. В 12:00ч. ще започне и нашия базар „ЗА ИЗВЪН КЛАСНИ ДЕЙНОСТИ“. Идеята на базара е през 16 и 17 септември от 12:00ч. до 14:00ч. до ориентират родители какви са възможностите за различни кръжоци и извън класни дейности през новата учебна година. Над 20 различни кръжока, танцови състави и спортни клубове са заявили желание да представят дейността си, пред родители и подрастващи. Събитията са напълно свободни. Няма входни такси както за представящи, така и за интересуващи се! Заповядайте на 16 и 17 септември в Детски кът – Варна.

Специални гости ще са представители на КАТ Варна и Младежки дейности в Община Варна който ще поздравят присъстващите и ще дадат насоки за новата учебна година.

 
<
Budnavarna