Начало » Политика » Марешки притеснен за дълбоката пропаст между двете Българии

Марешки притеснен за дълбоката пропаст между двете Българии

снимка: Будна Варна

Веселин Марешки поздрави колегите си за старта на предизборната кампания. Някои депутати отворили торбата с фалшиви обещания, по думите му.

Марешки посочи: Дела трябват, не думи. Затова и „Воля“ щяла да продължи да е различната политическа група.

„Призоваваме ви към повече прагматизъм“, заяви лидерът на „Воля“ от парламентарната трибуна. В шума оставал забравен българският гражданин. На тях не им пука за нас, това казвал хората за политиците.

Има две Българии, според Веселин Марешки. Едната България била на затворената зад вратите на администрацията и друга България на бедните, които купуват второ качество храна и теглят бързи кредити. Пропастта между двете Българии била все по-голяма.

„За нас от „Воля“ са важни българските граждани“, изтъкна Веселин Марешки. Той обеща реални действия и дела. Прекрачвайки прага на тази врата, много хора забравят кой и за какво ги е изпратил, предупреди лидерът на „Воля“.

Той отново захапа военния министър Красимир Каракачанов за проектите за изтребители. С тези пари можело да се изпълнят редица неща, които да се усетят от хората. Съзнанието се замъглява от идеята да се изхарчат милиард „народна пара“.

За депутатите от „Воля“ да си депутат означава да служиш на народа си, каза той.

Марешки е убеден, че народът вече се събужда. Всяко търпение си има граници, предупреди още лидерът на „Воля“.

 
<
Budnavarna