Начало » Общност » Трима 18-годишни пострадаха при катастрофа на Аспарухов мост

Трима 18-годишни пострадаха при катастрофа на Аспарухов мост

снимка: Будна Варна

На бул. «Ян Хунияди», при извършване на полицейска проверка на автомобил с водач на 38 г. от с. Брестак, е установено, че същият управлява МПС, което не е регистрирано по надлежния ред и няма поставени регистрационни табели, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Варна за BudnaVarna.bg.

По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На кръстовището на ул. «Отец Паисий» и бул. «Сливница», водач на 27 г. от Обзор, при наличието на пътен знак «Б2 – Спри! Пропусни движещия се по път с предимство», не пропуска и блъска автомобил. Вследствие на инцидента водачът на второто МПС на 34 г. получава контузни наранявания, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

На кръстовището на ул. «Пирин» и бул. «Цар Освободител», водач на автобус от масовия градски транспорт на 55 г. от Игнатиево, по време на движението си, при рязко потегляне от място, предизвиква падане на пътничка в салона на автобуса.

Вследствие на инцидента жена на 67 г. получава фрактура на прешлен, прегледана е и настанена за лечение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота му.

По случая е образувано досъдебно производство.

На «Аспарухов мост», на Северен пътен възел, водач на 18 г. от Варна, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над МПС и се блъска в мантинела.

Вследствие на инцидента водачът на автомобила и двама негои спътници – момче и момиче на 18 г., получават контузни наранявания, прегледани са и освободени, без опасност за живота.

 
<
Budnavarna