Начало » Хайлайф » Нора Недкова се фука за ЧРД: На 25 съм звезда!

Нора Недкова се фука за ЧРД: На 25 съм звезда!

Нора Недкова навърши 25 години. До преди няколко дни плеймейтката ни веселеше със своите бисери в къщата на „ВИП Брадър“, както и с постоянните си караници с Валентин Кулагин. Тя обаче беше първият изгонен съквартирант и посрещна рождения си ден извън къщата на риалити формата.

През последните дни, след излизането си от Къщата, Нора даде много интервюта, в които разказа какво е научила там. Много пъти плеймейтката сподели, че се е научила да е по-търпелива, да не е егоистка, както и че не я притеснява да се разхожда без грим. Недкова сподели също, че е „роден лидер“.

А вчера плеймейтката отпразнува 25-тия си рожден ден. В социалната мрежа Фейсбук тя сподели своите мисли и терзания, както и изводи, до които е достигнала за тези години. „Ето, навърших 25! Четвърт век. Доста неща успях да свърша за толкова време“, споделя рожденичката. „Научих се да ходя… но и сега се случва да се препъна. Научих се да стискам, когато ми се ходи до тоалетна… и поне инциденти с това нямам. Ето един значим успех!“, пише плеймейтката.

 

 
<
Budnavarna