Начало » Общност » Две възрастни варненки пострадаха при пътни инциденти

Две възрастни варненки пострадаха при пътни инциденти

снимка: Будна Варна

На бул. „Цар Освободител“ във Варна, до сградата на РЗИ, 44-годишен водач блъска 83-годишна пешеходка, пресичаща пътното платно, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Варна за Moreto.net.

Водачът е транспортирал пострадалата възрастна жена до болница, където е са установени фрактура на таз и контузия на глава. Настанена е в отделение „Ортопедия“, няма опасност за живота ѝ.

По случая е образувано досъдебно производство.

На бул. „Осми приморски полк“ във Варна, до спирка „Разклона“, в автобус, обслужващ линия от редовния градски транспорт, при потегляне на автобуса от спирката 85-годишна жена става, за да направи път на друг пътник, при което пада назад.

Пострадалата е откарана в болница, където е установено фрактура на шийката на дясна бедрена кост, няма опасност за живота й.

По бул. „В. Левски“ в посока п.в. „Почивка“, срещу бензиностанция, 55-годишен водач на мотоциклет губи контрол над мотоциклета , пада на пътното платно, след което се блъска в автомобил, който се е движел в съседна лява пътна лента.

Вследствие на ПТП-то водачът на мотоциклета е получил контузия на гръден кош и дясно коляно, оказана му е медицинска помощ, няма опасност за живота му.

 
<
Budnavarna