Начало » Общност » Марешки: Имам готов план срещу картела в горивата

Марешки: Имам готов план срещу картела в горивата

снимка: Будна Варна

Варненският депутат и бизнесмен Веселин Марешки подкрепи днес протестиращите срещу високите цени на горивата на личната си фейсбук страница “Аз правя това отдавна с реални действия-знаете го добре.

Разбира се, че подкрепям недоволните, но ще коментирам и друго. Не обичам фразата “аз казах ли ви”, но в случая е на място. Колко пъти преди повече от година предупреждавах, че ако гласувате за партиите от статуквото, това ще се случи?!

Това написа днес варненският депутат и заместник председател на НС Веселин Марешки.

“Каквото поръчаш, такова ти сервират”. ВОЛЯ отправи много ясни послания какво ще направим с цените на горивата, ако спечелим изборите, допълни той. За съжаление, повечето хора, отново се довериха на онези, които по един или друг начин са свързани с картела и си затварят очите, когато той съдира кожата на народа. На следващите избори помислете по-добре кой реално прави нещо по този проблем и кой ви лъже! “, написа политикът в социалната мрежа.Марешки припомни, че има готов план срещу картела в горивата и ако избирателите му дадат доверието си на следващите избори, ВОЛЯ ще го изпълни.

източник: Нова Варна

 
<
Budnavarna