Начало » Общност » Грешен знак обърква шофьори по ул. „Бдин“

Грешен знак обърква шофьори по ул. „Бдин“

За бъркотия с паркирането по новоремонтираната улица „Бдин“.

Знакът, указващ престоя и паркирането е поставен на грешното място. Така според маркировката за „синя зона“, която на моменти е изтрита заради преасфалтиранто, водачите могат да паркират в ляво по улицата, а знакът е сложен в дясно. От страната на маркировката пък стои знак, който показва, че там действа техническо средство тип „паяк“.

Ако спазват закона водачите трябва да паркират според указанията на поставените знаци. Варненци обаче са вече „дисциплинирани“ от новите правила на зоната и стриктно си паркират върху начертаната маркировка.

Наскоро по информация на читатели ви информирахме за отводнителна шахта по ул. „Бдин“, в която работещите по улицата са изсипали строителни отпадъци. По този повод получихме следното уточнение на редакционната ни поща от човек, работещ по пътната отсечка:

„Шахтата не е „оставена“, а се чакаше асфалтовата група за да може да монтират и капака на шахтата, всички боклуци са изчистени не само от шахтата, но и от улицата, асфалтирана е, паветата и бордюрите са наредени и е изметена от мото-метла. Емулсирахме мястото за асфалт, след асфалтирането пак мина мото-метла“, сподели работещият на обекта, който изпрати и множество снимки, които можете да видите в галерията ни.

източник: Varna24 \

 
<
Budnavarna