Начало » Общност » Награда за интелигентен туризъм за институт по кулинарни изкуства към висше училище по мениджмънт, Варна

Награда за интелигентен туризъм за институт по кулинарни изкуства към висше училище по мениджмънт, Варна

Поредно признание за екипа на единственото в Източна Европа висше учебно заведение, предлагащо бакалавърски програми по кулинарни изкуства

 Наградите за интелигентен туризъм SMARTOURISM.BG за 2018 г. се раздодоха вчера на конференция в рамките на дните на СИХРЕ в София.

На официалната церемония по случай Европейския ден на туризма, награда в категорията „Университетска програма“ взе Институт по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт, Варна, което за пореден път доказва иновативните подходи, които висшето училище налага като норма в образованието в областта на туризма и гостоприемството.

От името на наградените, високото признание получи шеф Робин Виляреал – ръководител на стратегическите кулинарни образователни проекти на Висше училище по мениджмънт -Варна.

Образователните програми в сферата на кулинарните изкуства дават възможност на студентите на ВУМ да работят сред едни от най-добрите шеф-готвачи в света, да придобият ценен опит във висококатегорийни ресторанти, както и да работят в такива, отличени със звезди „Мишлен“. По този начин Института по кулинарни изкуства генерира висококвалифицирани кадри, адекватни както към съвременните кулинарни тенденции и технологии, така и към иновативните модели в областта на туризма и гостоприемството като цяло. Всичко това е показателно за огромния принос на ВУМ в развитието на интелигентния туризъм в България.

Честито на целия екип на Институт по кулинарни изкуства за заслужената награда!

 
<
Петя Митева