Начало » Общност » Сватбена агенция VS Decor – традиции, професионализъм и качество

Сватбена агенция VS Decor – традиции, професионализъм и качество

Сватбена агенция VS Decor е специализирана в правенето на всякакви събития и тържества. Екипа на VS Decor предлага както стандартна, така и дизайнерска украса по индивидуални предложения. Работи с всички ресторанти и са гъвкави по отношение на организация и украса.

Какво предлагаме:

  • сватбен агент
  • покани
  • калъфи
  • панделки
  • цветя естествени и изкуствени

– Виктория, здравейте. Позната сте на бъдещите младоженки във Варна с изключително стилните и оригинални сватби, които организирате. Моля кажете ни, като човек, който участва в целия процес по организирането на една сватба – колко важна е роклята за една булка

– Важната е защото тя определя стила на булката и вкуса. Под секрет нека не забравяме че булката е най важния човек на една сватба и все пак и най снимания. Всяка една булка иска да е принцеса на своята сватба.

 

– Във Варна вече могат да се намерят рокли от световните модни подиуми. Сватбена агенция „vs decor“ е една от най-предпочитаните във Варна с какво навлизането на тази марка е полезна за варненските булки?

– От световните марки гледаме всичко за да сме в час с модата. Поръчваме си материали за нашите рокли от Италия , Украйна и Испания. Държим много на качеството при нас работят едни от най добрите модни дизайнери и шивачки. Имаме голямо разнообразие , което предимство пред другите конкуренти на пазара.

 

– Сигурно все пак имате свои лични предпочитания относно сватбените рокли, кои са вашите модели фаворити?

– Най търсената и най предпочитаната рокля за сезон 2018 е vs botiqe. Роклята представлява комбинация от цвят капучино и Бяла дантела с дълъг шлейф по , който също има дантела по края. Бюстиета е от телесен тюл с дантела.

 

– А какво търсят булките през 2018? Спазват ли световните модни тенденции или съществуват по-скоро локални вкусове и предпочитания?

– Както казах всека една си има собствен вкус и предпочитания.

 

5 – Кой е най новия продукт, който предлага „vs decor„?

– Това , което се опитваме да прекараме като идея за младоженците е сватбен агент или организатор. Човек , който да организира без абсолютно никакъв ангажимент на младоженците , който се съобразява със вкусовите на младоженците.

FB: VS Decor

Адрес: ул. „Кръстю мирски“

Телефон:088 708 2317

Сайт: www.svatba-vs.com

 
<
Budnavarna