Начало » Общност » Задържаха четирима във Варна за притежание на наркотици

Задържаха четирима във Варна за притежание на наркотици

На 30.11. т.г., около 18:00 часа, в гр. Варна, при извършена полицейска проверка на К.Я. (40 г.), известен на МВР, е установено, че същият държи в себе си две пакетчета с бяло кристално вещество и пакетче със суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за производно на амфетамин с тегло 0,29 гр. и марихуана с тегло 0,89 гр. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 01.12., около 18:00 часа, в гр. Варна, при извършена полицейска проверка на С.Д. (30 г.), е установено, че същият държи в себе си две пакетчета с бяла бучка и със суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с тегло 4,2 гр. и марихуана с тегло 1,54 гр. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 03.12., около 20:30 часа, в гр. Варна, на бул. «Вл. Варненчик», при извършена полицейска проверка на А.С. (22 г.), местен жител, е установено, че същият държи в себе си саморъчно свита цигара със суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,15 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. А.С. е задържан за срок до 24 часа.

На 03.12., около 21:10 часа, в гр. Варна, на бул. «Вл. Варненчик», при извършена полицейска проверка на М.И. (38 г.), местен жител, е установено, че същият държи в себе си пакетче с бяло кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с тегло 0,02 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 
<
Петя Митева