Начало » Общност » Задържаха четирима във Варна за притежание на марихуана

Задържаха четирима във Варна за притежание на марихуана

На 02.01., около 22:25 часа, на бул. „Сливница“, е извършена полицейска проверка на Г.П. (18 г.), П.Б. (18 г.) и две напълнолетни момчета, четиримата от Варна. Близо до тях е намерена саморъчно свита цигара и електронна везна, научи BudnaVarna.bg.

В Г.П. е намерена още една електронна везна и пакетче със суха тревиста маса. В дома на момчето е намерено допълнително количество суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 3,16 гр. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Окръжна прокуратура – Варна. Г.П. е задържан за срок до 24 часа.

На 03.01. на бул. „Вл. Варненчик“, при извършена полицейска проверка на Т.Д. (19 г.) от с. Константиново, е установено, че същият държи в себе си топче със суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,83 гр. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Т.Д. е задържан за срок до 24 часа.

Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с общо тегло 3,69 гр. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Девня. К.Д. е задържан за срок до 24 часа.

На 05.01., около 21:30 часа, на ул. „Отец Паисий“, при извършена полицейска проверка на П.Б. (23 г.) от Варна, известен на МВР, е установено, че същият държи в себе си пакетче със суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,57 гр. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. П.Б. е задържан за срок до 24 часа.

На 08.01., около 04:00 часа, в к.к. Златни пясъци, при извършена полицейска проверка на И.М. (19 г.) от Варна, е установено, че същия държи саморъчно свита цигара, съдържаща суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,18 гр. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

 

 
<
Петя Митева