Начало » Вълчи дол » Георги ТронковСтремим се да подобряваме инфраструктурата и битовата среда в община Вълчи дол

Георги ТронковСтремим се да подобряваме инфраструктурата и битовата среда в община Вълчи дол

Стремим се да подобряваме инфраструктурата и битовата среда в общината. Това се посочва в обръщението на кмета на Вълчи дол Георги Тронков към жителите на общината по повод Коледните и Новогодишни празници, публикувано на сайта на Община Вълчи дол. „Благодаря за усилията на всички за постигане на по-добри резултати, за постигнатите успехи на изминалата 2018 година в една доста предизвикателна във финансово – икономическо отношение ситуация.

Работата на Общината в повечето случай остава незабележима за жителите, но ние се стараем и полагаме усилия да правим най-доброто и кандидатствайки по различни европейски програми, се стремим да подобряваме инфраструктурата и битовата среда на общината. От името на Община Вълчи дол и лично от мое име сърдечно Ви поздравявам с най – светлия християнски празник -Рождество Христово и с настъпването на Новата 2019 година. Пожелавам на всички една светла Коледа и щастливо посрещане на Новата Година! Нека 2019 година Ви донесе оптимизъм, здраве, благополучие и успехи! Бъдете живи и здрави, щастливи и добронамерени! Нека всичките Ви дела бъдат увенчани с успехи и носят удовлетворение и радост, а мирът и радостта на този празник да Ви съпътства през цялата година“, се посочва в обръщението. „Пожелавам на Общинския съвет да намери пътя към консенсуса и конструктивизма. Всяка нова година е най-подходящият момент за ново начало.

На Общинска администрация пожелавам да бъде максимално близо до хората, да работи за възраждане на икономиката на общината ни, което да донесе по-високи доходи на нашите семействата. На гражданите на община Вълчи дол пожелавам да съумеем да създадем такава жизнена среда, че младите хора да намират реализация в родния ни град и смисъл да остават тук, а не да търсят препитание другаде. Пожелавам на себе си и съгражданите си да бъдем добри хора, да бъдем честни и принципни, да живеем по-добре и спокойно и да се научим да сбъдваме мечтите си! Весела Коледа и Щастлива Нова Година!“, се посочва още в обръщението на кмета на Община Вълчи дол Георги Тронков.

източник: Фокус

 
<
Budnavarna