Начало » Хайлайф » Очарователната Габриела Великова представя България на конкурсът „Miss Intercontinental 2018“

Очарователната Габриела Великова представя България на конкурсът „Miss Intercontinental 2018“

Очарователната Габриела Великова, ще представи България на 47-то издание на конкурсът „Miss Intercontinental 2018“ , който започва днес във филипинската столица Манила!

Финалът на конкурса, в който участие ще вземат модели от 95 държави ще бъде на 26 януари 2019 в Mall of Asia Arena в Манила.

 

Първото участие на България в конкурса е едва през 2011г., и последното през 2015 година.Сега страната ни се завръща отново на сцената на „Miss Intercontinental“.Надпреварата ще продължи 20 дни.

 

Това е второто международно участие на изявеният модел Габриела Великова след първото през октомври миналата година в Тайван ,където получи награда за фотомодел. Нейната кауза е свързана с боледуващите от аутизъм ,като най-голяма слабост са и децата с диагноза аутизъм.Целта на каузата е да се организират благотвопителни събития за събиране на средства в тяхна помощ,както и организиране на различни дейности, където те да се забавляват и да се чувстват като част от всички нас. Официален топ дизайнер на тоалетите с които тя ще се представи е Стоян Радичев, с когото наскоро заснеха фотосесия в Пловдив.

 

Стискаме и палци ,можете да я подкрепите на официалния сайт на конкурса ТУК.

Желаем много успех и късмет на Габи на конкурсът „Miss Intercontinental 2018“.

В колаборация с филипинските ни колеги от Sash Factor ще следим участието на нашата представителка през следващите седмици до финала.

 
<
Budnavarna