Начало » Общност » НАП Варна продава половин апартамент, магазини, автомобили и паркоместа

НАП Варна продава половин апартамент, магазини, автомобили и паркоместа

НАП Варна продава половин апартамент, два магазина, няколко паркоместа във Варна, десетина автомобила, тракторно ремарке, дворни места и лозя край Варна и дори златен синджир.

На търг са обявени търговски обект в гр. Варна на ул. Божур №8 с площ 21.1кв.м, с граници проход, улица, стълбище и асансьор, двор. Първоначалната цена е 20425 лв.

На същата улица се продава още един търговски обект- магазин № 2, площ 75.36кв.м, с граници улица, калкан, двор, магазин № 1. Адресът е също на ул. „Божур“ 8, а първоначалната цена 88400 лв.

Сред предлаганите за продан имоти е и 1/2 идеална част от апартамент на четвъртия етаж с обща площ 105.900 кв. м. Жилището се намира в местността Свети Никола, гр.Варна на четвърти етаж. Състои се от дневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалет, самостоятелен тоалет, коридор. В апартамента има СОТ и слънчева инсталация за топла вода с плоски колектори, монтирани на покрива, PVC дограма, вътрешните врати са МДФ, масивни дървени. Първоначалната цена е 63000 лв.

Сред предлаганите возила е високопроходим лек автомобил БМВ модел Х5, произведен 2002-а година. Наддаването за дизеловият автомобил започва от 7000 лева. Чрез търг с тайно наддаване ще се търгува и лек автомобил „Мерцедес“ модел C 220 CDI, произведен през 2012 г. Първоначалната му цена е 22 000 лева.

Сред движимите вещи, обявени за продан от приходната агенция във Варна е и масивен златен синджир, който се пази в банков трезор.  Той е с проба 585 с обща дължина 64.5 см с 31бр. звена прикачени едно към друго с елипсовидна форма и щампа на всяко звено на марка „Версаче“. Първоначалната му цена е 2141 лв.

Източник: varna24.bg

 
<
Петя Митева