Начало » Общност » Специални изненади очакват гостите на „Най-дългата вечеря на плажа“

Специални изненади очакват гостите на „Най-дългата вечеря на плажа“

Retro_Muzei

Сдружение „ Живей активно“ и приятели за втора поредна година организират „Най- дългата вечеря на плажа“ под мотото „ЗАЕДНОСТ“. Събитието ще се състои на 05.09.2016 г., на плажа в Аспарухово, със съдействието на община Варна и район „Аспарухово“.

С финансовата подкрепа на частни лица, фирми и лични средства на екипа е изготвена една изключително забавна програма, в която ще участват доказани таланти. Специално участие ще вземат и легендите “Тутурутка“.

Тази година „Най-дългата вечеря на плажа“ отново ще започне с най-малките и най-нетърпеливите. Тях ги очакват зумба танци. Ще има още и фолклорни песни и танци, бийтбокс, поп изпълнения, ориент шоу, огнено и светлинно шоу, както и много други забавления.

Retro_Muzei

Вечеря

Специална изненада ще бъде готвената томбола със страхотни награди.

Осигурени са два автобуса, които напълно безплатно ще извозват от града до плажа желаещите да присъстват на вечерята.

В близост до сцената ще бъдат поставени няколко десетлитрови туби от минерална вода, в които ще се събират пластмасови капачки. Инициативата е в помощ на сдружение “Аз Вярвям и Помагам“, а събраните капачки ще бъдат дарени от името на гостите на „Най- дългата вечеря на плажа“.

Вечерята ще започне в 18.30 ч и ще продължи до 23.30 ч.

За спокойствието на гостите са взети всички предохранителни мерки за сигурност. Осигурена е линейка с лекар на място, уведомени са Пожарната служба и Полицейското управление.

Вечеря

Източник: Спътник

Budnavarna

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *