Начало » Общност » Историята на едно 18-годишно момиче от Варненско

Историята на едно 18-годишно момиче от Варненско

Retro_Muzei

Това е историята на едно младо момиче от малък град край Варна. „Реших да споделя моята история, защото малко са хората, които могат да ме разберат.“, така започва разказа си 18-годишната девойка.

Ето и цялата история:

„Здравейте.

Retro_Muzei

Аз съм момиче на 18 от малък град близо до Варна. Реших да споделя моята история, защото малко са хората, които могат да ме разберат.

Преди половин година се запознах с едно момче. Харесах го от пръв поглед. Всичко в него – лицето, тялото, гласа. Проблемът е, че той е турчин. Опитвах се да подтисна чувствата си, защото знам отношението на родителите ми, но те бяха по силни от мен. И той ме е харесал веднага и така решихме да пробваме. Заедно сме вече от 5 месеца, но постоянно имам проблеми с родителите ми. Щом майка ми се запозна с него и видя що за човек представлява го хареса, но под влияние на баща ми тя отново се обърна срещу мен.

Отначало пазехме връзката си в тайна, но както вече казах живея в малък град и е невъзможно да пазя такова нещо в тайна.

Щом се прибера вкъщи започват и проблемите – крясъци, викове, обиди и т. н. Повечето от роднините ми се отдръпнаха и казаха, че не съществувам за тях. Не ми дават пари, забраняват ми да се виждаме, стояла съм вкъщи с дни. Знам, че всеки си има принципи, но аз съм вече на 18 и поне имам право да избирам кои хора могат да бъдат част от живота ми. Това е лично мое решение и би трябвало да го уважат. Да искат да се разделя с него заради техните принципи е твърде много!

Повечето от вас ще кажат „твърде малка си да знаеш какво е любов; ще срещнеш друг; толкова ли се свършиха синовете на България“.

Искам само да кажа, че това, което не можем да си изберем, е кого да обичаме и без кого да не можем. Трябва да ти се случи, за да го разбереш. От както го познавам не съм открила нито една лоша черта в характера му, той е момчето, за което винаги съм мечтала и от страна на родителите ми е твърде егоистично да ми го отнемат, затова избирам да се боря за любовта си.“

ezine.bg

Budnavarna

Коментари 3 коментара

  1. Бориалава казва:

    А нас какво ни интересува? Снимаш се по бельо, искаш да събираш внимание – това са комплексите на хората от малките градове! Изгубих 5мин от живота ми за да прочета такава простотия!

  2. Божидара казва:

    🙂 Момичето споделя и не е виновно, че е от малък град. Нея няма да я коментирам, аз избрах да си загубя времето да чета и да коментирам. Който иска го чете и избира колко минути да загуби. Аз искам да споделя, че според мен е тъжно, че робуваме на подобни ограничения и предразсъдъци. А люовта не може да се контролира, може да се подтиска, но не може да се контролира.

  3. Мария Илиева казва:

    Уважаема хубавице!Един съвет от мен на пръв оглед ще се обичате и емоцията ще ви държи доста,Но минава време и се опознавате по характер и тогава няма да имаш тези първоначални усещания,Но това е във времето ще го усетиш сама,А и всеки родител желае най доброто за детето си повярвай ми,Сега ти се струва че вашите не те разбират и те ограничават но ще дойде време да си на тяхното място и тогава ще осъзнаеш истината,Аз имам дъщеря на 17год,и ми е познато никога не съм я наранявала само с комуникация успявам да и дам насока правилна в живота,А ти ако желаеш пробвай се не слушай никой но да знаеш че зад всяка грешка ходят последствия и всеки рано или къно си плаща за грешките,Бъди разумна слушай сърцето си но и ума си двете не са заедно за съжаление,Късмет ти желая,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *