Начало » Общност » Хороскоп – 2 септември 2016

Хороскоп – 2 септември 2016

Retro_Muzei

Телец

Днес може да имате притеснения във връзка с финансов въпрос, да се наложи да връщате пари или пък вие да получите пари, които сте дали назаем. Какъвто и да е случаят, сега не е моментът да предприемате рискове в тази област, защото може да заложите на грешната карта. Добре би било също да имате мярка при преследването на удоволствия.

Близнаци

Retro_Muzei

Днес, дори да се опитате да игнорирате някаква истина, тя ще ви застига, така че по-добре бъдете искрени със себе си и с околните. Отказът да поемете отговорност за нещо, което сте направили преди, няма да улесни положението – така че по-добре се изправете срещу миналото и вижте какво бихте могли да направите.

Рак

Днес къщната работа ще ви спори, така че не отлагайте за друг ден почистването и подреждането на дома. По възможност не подписвайте договори и не поемайте нови ангажименти – има вероятност или да ви подведат, или вие да не спазите договорката.

Лъв

Днес може да получите пари или нещо материално. И ако това се случи, ще стане от само себе си – няма да е нужно да упорствате за каквото и да било или да предприемате рисковани действия, особено що се отнася до парите. Не се насилвайте да живеете и да работите на пълни обороти, защото ще се преуморите.

Дева

Денят е много благоприятен за финансите ви – може да получите пари или някаква награда за усилия, които сте положили. Отправят ли ви някакво предложение, не приемайте веднага – обмислете го и, ако е възможно, дори си дайте малко повече време за размисъл.

Везни

Днес не правете нещо, само защото някой го изисква от вас, кара ви да се чувствате длъжни или виновни – това означава, че ви манипулират. Ако ще правите компромис, нека решението дойде от сърцето ви, а не да угаждате на друг човек и да пренебрегвате себе си.

Скорпион

Днес може успешно да започнете нов творчески проект, стига да сте готови да вложите и солидна доза труд. Не бягайте от реалността в алкохол, хазарт и други зависимости – така няма да решите проблемите и само ще си навредите.

Стрелец

Днес не пренебрегвайте рутинните си задачи, само защото са ви скучни или нещо по-интересно е привлякло вниманието ви – ако не ги свършите сега, после ще ви дойде нанагорно. Не правете драми за щяло и нещяло – ако имате проблем, търсете практично решение.

Козирог

Днес ще ви бъде по-лесно, ако имате малко повече доверие в себе си и в живота – това ще ви помогне да преодолеете някои безпокойства и да се настроите оптимистично. Дори развоят на събитията да не ви е по вкуса, гледайте философски на нещата – сигурно е за добро. Денят е благоприятен за уреждане на правни и финансови въпроси.

Водолей

Днес няма да бъдете много стабилни в емоционално отношение – възможно е да ви завладеят силни чувства или страхове. Опитайте се да живеете в реалността и да не се безпокоите за бъдещето – даже да си мислите, че ще се случи нещо недобро, не е сигурно, че опасенията ви ще се оправдаят.

Риби

Ако днес ви мъчи някакъв проблем, не изпадайте в мрачно настроение, а помислете какво бихте могли да направите, за да промените ситуацията. Не си мислете, че нищо не зависи от вас – във всеки момент може да направите избор и да промените курса.

Източник: Edna.bg

Budnavarna

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *