Начало » Политика » АТАКА връчи още 3 стипендии във Варна

АТАКА връчи още 3 стипендии във Варна

АТАКА зарадва още трима студенти и във Варна. Водачът на евролистата д-р Георги Димов и зам.-председателят на партията връчиха стипендии пред Медицинския университет в морския град.
„Ние подпомагаме младите българи да си продължат обучението и да останат в страната, вместо да правим скъпи и шумни концерти”, заяви Чуколов. Той посочи, че всички партии в страната трябва да последват примера на АТАКА и да помагат на младите.

Водачът на евролистата на АТАКА д-р Георги Димов сподели, че основните проблеми в страната са демографската криза и ниските доходи.
„Днес се разходих из Варна и с гражданите коментирахме именно тези въпроси. Нашите каузи са обвързани със задържане на младите в България и въвеждане на минимална европейска заплата за всички страни-членки”, каза Димов.
Кандидатът за евродепутат от АТАКА подчерта, че от особено значение за България е отмяната на санкциите към Русия. „Не трябва да сме военна база, която да воюва с Русия. Това, за което партия АТАКА се бори, е падане на санкциите, развитие на туризма. Така че правилният избор е партия АТАКА с № 14 на тези избори”, призова той.

 

Студентът по право Антон Андреев благодари за помощта на партията и е категоричен, че иска да се развива у нас.
Третокурсникът Петър Илиев, който учи медицина, сподели, че е очарован от помощта на АТАКА и също иска да остане в България. Със стипендията ще продължи образованието си.

Боряна Трайкова определи инициативата на АТАКА като чудесен пример. „Младите трябва да сме приоритет, ние сме бъдещето. Уча фармация и искам да практикувам професията си в България, за да съм полезна на хората”.
АТАКА помогна още на студенти от Плевен, Велико Търново и Русе.

 

 
<
Budnavarna