Начало » Общност » Варненските данъчни продават конски каручки

Варненските данъчни продават конски каручки

Две каруци и конска шейна са едни от най-новите предложения за публична продан, обявени от Националната агенция по приходите във Варна. Движените с животинска тяга товарни средства се съхраняват на склад в Тервел и могат за бъдат огледани между 26 и 28 септември. Общата им начална цена е 48,75 лева.

В списъка с предложените за продан вещи има още резервни части за кроячни машини, газови бутилки, печки тип „духалка“, стари мобилни телефони, видеокамери и фотоапарати, телевизори, лаптопи и компютърни конфигурации. Срещу начална цена от 20,72 лева се предлагат 196 килограма желязо, 4 килограма алуминий и един малък кантар. Металните отпадъци се съхраняват в склада на Районното управление в Шабла. В подобна обява, но срещу стартова цена от 9 лева се предлагат 462 килограма оградна мрежа, бодлива тел и черни метали. Стоката се съхранява в полицията в Балчик.

В друго обявление срещу 217,5 лева се предлагат 4 тенис ракети и два дамски часовника от евтина дизайнерска марка. За 151 лева за продан са обявени четири алуминиеви джанти, две резервни гуми, авторадио и авто СД.

Сред по-нестандартните стоки за продан в сайта на НАП е прежда, произведена в Китай и Бразилия за 3150 лева. От 780 лева пък ще започне наддаването за 5500 квадратни метра нетъкан синтетичен плат.

Budnavarna

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *