Начало » Спорт » Вицепрезидентът на БФС връчи Купата и златните медали на Спартак

Вицепрезидентът на БФС връчи Купата и златните медали на Спартак

“Соколите” шампиони в Трета лига – Североизточна група.

Футболистите и треньорският щаб на Спартак получиха златните си медали и Купата за първото място в Трета лига – Североизточна група.

Това стана на специална церемония минути преди началото на мача от предпоследния кръг с Хитрино на стадион “Локомотив”.

Спартак (1)Варненци получиха отличията си лично от вицепрезидента на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев, който бе дошъл на стадиона с дъщеричката си.

Освен него медали връчиха и президентът на Зоналния съвет към БФС Георги Мирчев и неговият заместник Пламен Хаджийски.

Спартак (5)Играчите на Хитрино направиха шпалир на спартаклии, които излязоха под бурните ръкопляскания на съперника и публиката.

След това един по един те получаваха отличията си като бяха привиквани по постове.

Точно след като и треньорите Енгибар Енгибаров и Георги Арнаудов бяха окичени с медали, водещият Иван Чешмеджиев от “Тутурутка” призова капитана на отбора Боян Илиев да получи голямата купа за първото място.

Спартак (9)В следващите няколко минути на пистата и трибуните на “Локомотив” настана истинска еуфория като футболистите споделяха радостта от спечеленото отличие със своите верни привърженици.

Накрая играчите хвърлиха няколко пъти във въздуха треньора Енгибар Енгибаров, а виковете на феновете в негова подкрепа предизвикаха сълзи в очите му.

С играчите празнува и бившият треньор в школата на клуба Димитър Видинлиев, който преди няколко месеца навърши 90 години.

 
<
Budnavarna