Начало » Общност » 200 нови работни места открива във Варна ирландската компания Immedis до края на 2020 година

200 нови работни места открива във Варна ирландската компания Immedis до края на 2020 година

200 нови работни места планира да открие ирландската компанията Immedis във Варна до края на следващата година.  Към момента във варненския офис на фирмата работят близо 100 специалисти, а причина за бързото разрастване е финансова инжекция от 25 милиона евро от инвестиционния фонд Scottish Equity Partners (SEP), която Immedis очаква да получи в следващите месеци. Благодарение на предстоящата инвестиция технологичната компания се очаква да заеме едно от водещите места на световния пазар за предоставяне на данъчни и пейрол услуги.

Рори Келъхър, изпълнителен директор на Immedis

По повод предстоящата инвестиция Рори Келъхър, изпълнителен директор на Immedis, сподели: „Радостни сме от възможността да си партнираме със Scottish Equity Partners. Финансовата помощ и опитът на инвеститор като SEP в развиването на компании в технологичния сектор е още една предпоставка да се придвижим крачка напред в превръщането ни в световен лидер в сектора, предоставяйки инновативна технология и задълбочени познания в сферата на данъчните и пейрол услуги.“

Отляво надясно на снимката: Марк Греъм – търговски директор на Immedis, Шейн Лори – голф играч и посланик на марката на Immedis, Рори Келъхър – изпълнителен директор на Immedis.

Immedis e основана през 2016 година като част от ирландската финансова технологична група на Taxback, чийто създател – Тери Клун, дава работа на над 750 души само във Варна. Ирландската фирма Immedis разработва и обслужва специализиран софтуер за администриране на възнагражденията на служителите на мултинационални компании. Клиенти на Immedis са глобални компании като Uber, Wayfair, First Derivatives, NYIT, DCC и Abbvie. През 2017 година Immedis обяви сделка по придобиването на американската международна пейрол компания Expaticore на стойност 10 милиона долара.

Като резултат от развитието компанията планира увеличаване на персонала си в България и Ирландия до 400 души в следващите 18 месеца, а кампанията по набирането на персонал във Варна вече тече активно. Фирмата дава възможност за работа и професионално развитие в сферата на данъчното законодателство, информационните технологии, програмирането, маркетинга, финансите и продажбите. Повече за Immedis и свободните работни позиции в компанията може да научите на: www.immedis.com/careers

Източник: varnautre.bg

 
<
Петя Митева