Начало » Събития » Виц Дуели завладяват Варна днес с Илия Виделинов и Даниел Пеев – Дънди

Виц Дуели завладяват Варна днес с Илия Виделинов и Даниел Пеев – Дънди

Вземете приятели под мишница и компанията ви ще бъде порядъчно почерпена с хумор на единствените по рода си Виц Дуели!

Какво ти се прави в петък вечер? Искаш ли да спечелиш каса бира? Мислиш ли, че си душата на компанията? Мъжете или жените – кои са по-добрите разказвачи на вицове? Все въпроси, на които ще намерим отговор на 14 юни, заедно с Илия Виделинов и Даниел Пеев – Дънди на поредните Виц Дуели! 🙂

Каним те да се включиш в популярната форма 1 vs. 1. Осигурили сме квалитетно и безпристрастно жури, което ще разкриваме по етапно преди събитието на страницата ни във фейсбук и на haha.bg. Кой ще грабне наградите за първо място – приз „Душата на компанията“, статуетка „Златна Рибка“ + каса бира? Може и да си ти! За всеки участник ще има и утешителна награда – по 1 студена бира! За всеки неучастник ще има гарантирана забава.

 
Записването става със съобщение на страницата на Виц Дуели или на тел.:0988811525.

Бъдете чевръсти, защото местата са ограничени. Първите 8 записали се влизат в надпреварата. Те ще разиграят помежду си познатата система на директните елиминации (уау, като на световно!) – четвърт-финали, полу-финал и ГОЛЯМ ФИНАЛ! Всеки ще има по 3 вица на микрофона, за да продължи напред! Разбира се и тези, които искат просто да разкажат виц, ще имат тази възможност.

Следете ни внимателно, защото този път сме ви приготвили много изненади!

Освен всичко, можете да ни изпратите свой авторски или любим виц (само внимавайте да не е стар) на ves12@mail.bg до 23:59 ч. на 13.06.2019 г. Ще открием вечерта именно с най-добрия изпратен виц, а изпратилият го дори ще може сам да го разкаже (и да си вземе бира от бара). А ако го е срам или го няма, някой измежду водещите ще се нагърби и ще започне дуела, или иначе казано надвицването, именно с този виц. Тези и още много изненади очаквайте от нас.

Заповядайте на Виц Дуели – там където времето се измерва с добри вицове, а думите – с гръмогласен смях!

Няма да бъдат толерирани език на омразата и самоцелната циничност.

14 юни в Moonlight Bar & Restaurant

👉 Врати: 20:30 ч.
👉 Начало: 21:00 ч.
–––––––––––
🌊 Локация: Крайбрежна алея, Варна
🌊 За резервации по телефон: +359 893 63 68 63
🌊 За резервации онлайн: https://bit.ly/2VMuINO

 
<
Budnavarna