Начало » Общност » Безплатен пешеходен тур с ексукрозовод организират днес във Варна

Безплатен пешеходен тур с ексукрозовод организират днес във Варна

Любителите на дълги разходки и тези, които обичат да посещават различни забележителности с историческа ценност, могат да се впуснат на безплатен пешеходен тур с професионален екскурзовод на български език днес, 27-и юни, от 10:30 часа.

Обиколката, която се организира от Туристическия информационен център в морската столица ще започне от Козирката на пл. „Св. Св. Кирил и Методий“ и ще премине през следните обекти: Катедрален храм „Успение Богородично“, паметника на Цар Калоян, пл. „Независимост“, Етнографски музей, Дом на архитекта, Католическата църква, малката Богородица, Римски терми, музей за Нова история на Варна, малките терми, басейн „Приморски“, Военноморски музей, кораба „Дръзки“, Аквариума, Планетариума, Шишковата градинка, Храма „Св. Архангел Михаил“, църквата „Св. Николай“, ФК, Летния театър, ИУ-Варна, градинката на Севастопол, Художествената галерия, Община Варна и Археологическия музей.

Безплатните турове ще продължат до 2-ри октомври, като на български език ще се провеждат всеки първи и последен четвъртък на месеца, както и на национални празници, а тези на английски език – всеки вторник, сряда, петък и събота.

Източник: moreto.net

 
<
Петя Митева