Начало » Общност » Кога ще почистят табелките с имената в 3D макета на Черно море? (снимки)

Кога ще почистят табелките с имената в 3D макета на Черно море? (снимки)

Месец след като бе обявено, че 3D макета пред Аквариума е завършен, и остават „малки довършителни неща“, Moreto.net решихме да проверим какво се случва със съоръжението.

Видимо нищо по макета не е пипано от преди един месец, когато бе премахната оградата и откогато чакаме довършването. Дупките от ненаредена настилка си стоят, само че липсващите павета вече се намират на дъното на макета на „Черно море“

Странно впечатление прави, че въпреки че алармирахме преди месец чрез медията, че металните обозначения на основни пристанища в макета на Черно море са циментирани и не се виждат – към днешна дата те са в същото състояние.

Само че сега, поради намокрянето на част от макета става ясно, че под сивото покритие се крие хартиено фолио, с което са облепени металните надписи, което е нужно да бъде премахнато, за да може макета да бъде полезен и смислен.

Липсващите обозначения превръщат 3D макета на Черно море пред Аквариума във Варна… просто в една локва.

Чудим се, колко време отнема да се почистят табелките на макета, „малките довършителни неща“. Притесняваме се, че често малките довършителни неща – остават големите незавършени.

източник: Морето.нет

 
<
Budnavarna