Начало » Общност » Задържаха трима с наркотици във Варна

Задържаха трима с наркотици във Варна

На 05.07., около 00:00 часа, в гр. Варна, при извършване на полицейска проверка на М.Г. (18 г.) от Варна, е установено, че същият държи в себе си саморъчно свита цигара, съдържаща суха тревиста маса, научи BudnaVarna.bg.

Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,21 гр. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. М.Г. е задържан за срок до 24 часа.

Същия ден, около 15:10 часа, в гр. Варна, при извършване на полицейска проверка на непълнолетно момче от Варна, е установено, че същото държи в себе си пакетче, съдържащо суха тревиста маса, и пакетче с бяло кристално вещество.

Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 3,03 гр. и амфетамин с тегло 0,01 гр. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Момчето е задържано за срок до 24 часа.

На 08.07., около 23:00 часа, при извършване на полицейска проверка на С.С. (37 г.) от Варна, водач на л.а. “Фолксваген”, е установено, че същият държи в себе си десет пакетчета, съдържащи бяло прахообразно вещество.

Направената експертна справка установява, че се касае за кокаин с тегло 3,32 гр. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. С.С. е задържан за срок до 24 часа.

 
<
Петя Митева