Начало » Общност » Първо в BudnaVarna.bg: 4000лв. струва джебчийка от Игнатиево

Първо в BudnaVarna.bg: 4000лв. струва джебчийка от Игнатиево

Retro_Muzei

Проверка на BudnaVarna.bg показа, че година и половина след втората вълна на борбата с джебчийките, цената на една крадла е 4000лв.

Да припомним, че през пролетта на 2014 година се вдигна първият по сериозен шум, срещу опасните крадли от Игнатиево, В началото на 2015-та година мъже и жени организираха доброволчески отряди, които патрулираха по централните булеварди. Тогава резултатите бяха на лице и освен покриването на джебчийките, от МВР Варна извършиха няколко акции в Игнатиево. Като бяха прибрани и десет мургави жени.

След края на летният сезон на 2016 година можем да кажем, че престъпленията извършени от нагли джебчийки са паднали драстично и резултати има. Спрямо предходни години, кражбите са паднали с 70%. По този начин крадлите се оглеждат за други държави.

Retro_Muzei

След наша проверка се оказа, че една добре обучена джебчийка  се продава за около 4000 лева. Профила на една такава жена е: около 17 годишна, не омъжена, бързи пръсти и с по бяло тяло. Само за миналата година от Игнатиево в посока Европа, са излезли над 200 момичета.

Ние от BudnaVarna.bg, Ви приканваме да бъдете внимателни и да пазите вещите си по спирки, молове и автобуси.

Budnavarna

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *