Начало » Култура » Стефан Данаилов се завръща в „Актрисата“ днес на варненска сцена

Стефан Данаилов се завръща в „Актрисата“ днес на варненска сцена

Въпреки съобщението от август, че постановката, предвидена за 9 септември, ще се отложи заради здравословните проблеми на Стефан Данаилов, днес „Актрисата“ все пак ще се играе на варненска сцена – от 19 часа, зала 1 на Фестивален и конгресен център, научи BudnaVarna.bg.

В постановката на режисьорката Росица Обрешкова по пиесата на Питър Куилтър ще видим още Аня Пенчева, Павел Иванов, Кирил Ефремов, Иван Панев и Ненчо Илчев.

„Актрисата“ разказва за Лилия Мартин (Аня Пенчева). Тя иска да се сбогува с кариерата си и около това решение в гримьорната й се завихрят шеметни ситуации, предизвикани и от шеметния й живот на сцената и извън сцената. Като на своеобразен парад покрай актрисата „дефилират“ нейният по-млад бивш съпруг Пол (Кирил Ефремов) и настоящият й застаряващ годеник Чарлс (Стефан Данаилов), синът й Даниел (Павел Иванов), агентът й Бари (Ненчо Илчев) и режисьорът Роджър (Иван Панев), влизат и излизат от отрупаната с цветя и поздравления гримьорна, влизат и излизат от събитията, които Лилия Мартин предизвиква във вълнението си.

 
<
Budnavarna