Начало » Общност » Големият кораб „Мир“ вече е във Варна!

Големият кораб „Мир“ вече е във Варна!

Retro_Muzei

Програмата в рамките на Фънсити + около ветроходната регата Тол Шипс стартира на Пристанището в морската столица. Много музика, танци, артистични и танцови работинници съпровождат започващата утре официална програма на Тол Шипс.

В зоната на Пристанище Варна се движи и странна птица, любимец на малчуганите, а и на по-възрастните. Звукът който издва кара зрителите да реагират изненадващо. Гъвкави момичета демонстрираха класата си на специални артистични пилони, като показваха и на желаещите как трябва да се случват нещата.

98-_589x785
Майстори на графити показват уменията си върху два стари автобуса на градски транспорт, а само на 100-тина метра от тях се провежда конкурсът за акапелно пеене, като жури е самата публика. Шатрите за забавления предлагат джаги и електронни игри, които също предизвикват огромен интерес. БНР-Радио Варна вече е готово за своите директни предавания от зоната на Тол Шипс.

Retro_Muzei

Радио Варна има изнесено студио, чрез което ще прави съпричастни слушателите си за всичко, което се случва през следващите дни. Сериозно и разнообразното, забавното се смесват, като границата между тях е само няколко метра. Това ни чака през следващите 4 дни в рамките на Тол Шип.

Източник: Петел

Budnavarna

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *