Начало » Девня » Донка Йорданова сяда временно на кметския стол в Девня

Донка Йорданова сяда временно на кметския стол в Девня

Досегашният заместник-кмет на Девня Донка Йорданова ще изпълнява функциите на временен общински кмет до избирането на нов постоянен на 27 октомври. Това реши Общинският съвет на последното си заседание за мандат 2015 – 2019.

По предложение на досегашния кмет Свилен Шитов съветниците дадоха зелена светлина за учредяване на търговско дружество „Света Севастиана“ ЕООД. То е със 100% общинско участие и ще управлява новоизградения Център за грижи на възрастни хора в кв. „Река Девня“.

На прощалната сесия кметът Свилен Шитов изказа благодарност към председателя на местния парламент Владимир Ненков и към всички съветници за ползотворното сътрудничество, довело до успешна реализация на управленските политики на общинската администрация и до видима промяна на Девня.

„Благодаря и на всички граждани, които преди 4 години ми повярваха и ме избраха за кмет на общината! Надявам се, че съм оправдал тяхното доверие“, заяви Свилен Шитов, чиято номинация за втори кметски мандат наскоро бе утвърдена от Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

Последната сесия на девненския Общински съвет завърши със снимка за спомен и с пожелания за успехи на предстоящите местни избори. Трима съветници липсват на финалния кадър: Васил Койчев, Красимир Боянов и Методи Нецев.

 
<
Budnavarna