Начало » Политика » Ген. Радев от Варна: ГЕРБ е фирма, кандидатът им ще бъде аватар на Бойко

Ген. Радев от Варна: ГЕРБ е фирма, кандидатът им ще бъде аватар на Бойко

Retro_Muzei

Кандидатът за президент генерал Румен Радев се срещна със симпатизанти във Варна. Проявата се състоя във Фестивален и конгресен център във Варна. Румен Радев заяви, че ще налага вето на всички решения на Парламента, които са против Народа, а след като спечели вота на хората и стане Президент се надява Бойко Борисов да си удържи на думата и да насрочи предсрочни Парламентарни избори.

14571998_194672407633492_795313070_o

Именно около ГЕРБ и техния кандидат бе й най-интересното му изказване. „ГЕРБ е фирма за избори. Те са се вкопчили като държавна партия в нас и си мислят, че управляват Народа, без да го питат за мнението му. Обидно е за българите да бъде крит кандидатът им толкова много време. Обаче няма и значение кой ще бъде той, защото ще бъде аватар на Бойко Борисов и ще изпълнява нарежданията му. България не се нуждае от партиен Президент, а от независима личност със свой потенциал и виждане на проблемите, като мигрантската криза, както и външната ни политика“, заяви Радев пред стотици съратници.

Retro_Muzei

Генерал Румен Радев също така категорично обяви за пореден път, че ще държи да бъдат отменени санкциите срещу Русия, защото те са вредни за страната ни.

Източник: Спътник

Budnavarna

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *