Начало » Събития » Дрифт и гонки ни очакват днес на Морска гара

Дрифт и гонки ни очакват днес на Морска гара

Retro_Muzei

Днес от 10.00 до 14.00 ч. на Морска гара във Варна младежи на възраст от 15 до 29 години ще покажат дрифт умения, състезавайки се с радиоуправляеми колички.

Гонките, пушилките и въртенето на гуми са част от Проект „Бързи и яростни”, който се реализира от НГ „Бързи и яростни” с финансовата подкрепа на Община Варна и в подкрепа на титлата „Варна – Европейска младежка столица 2017” .

Целта на проекта е да провокира младите хора да бъдат активни и предприемчиви, да живеят активно и здравословно, да се включват и създават полезни инициативи през свободното си време.

Retro_Muzei

Реализирането на този проект ще доведе до повишаване на личната мотивация на младежите за подобряване на физическото здраве и създаване на устойчив интерес към участие в различни социални дейности.

Всички „Бързи и яростни” младежи на възраст до 29 години, да заповядат днес – 2 октомври 2016г на Морска гара( до шатрите на Младежкото изложение) в 10.00 ч., за да се включат и насладят на моменти изпълнени с много адреналин,пушилка, уникални дрифт умения,много забавление и създаване на нови контакти и партньорства.

Повече за събитието на фейсбук страницата.

Budnavarna

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *