Начало » Общност » Продължават дейностите във варненското училище “Васил Левски” (снимки)

Продължават дейностите във варненското училище “Васил Левски” (снимки)

Продължават строителните дейности в НУ “Васил Левски” в кв.”Аспарухово”, към днешна дата 70% от топлоизолацията е налепена, а сградата е шпаклована с мрежа, съобщават от администрацията на районното кметство. В основите й е сложен фибран с цел хидроизолация, а за сметка на строителя е положена временна хидроизолация на покрива с оглед защита от дъждове. До края на текущата седмица ще стартира подмяна на дограмата по северната фасада, като по план в рамките на 10 дни монтажа й трябва да бъде приключен.

В цялата сграда се изгражда нова ел. инсталация. Бетоновите работи по укрепването на първия етаж са напълно завършени, както и предписаните от конструктора метални укрепвания на колоните. Процесът по туркретирането на сградата в следствие на извършените проби от съдебните експертизи също приключи. Зидарията е изпълнена на 100%, хастарната мазилка на зидарията – на 90%. Металната конструкция за покрива е поръчана и в момента се изработва, излят е фундамента за крана и предстои монтажа му пред входа на сградата.

Всички строителни дейности се изпълняват в срок, съгласно сключеният договор и утвърден линеен график, като към момента на обекта работят 27 души.

източник: Морето.нет

 
<
Budnavarna