Начало » Общност » Над 300 работни места предлага Бюрото по труда във Варна

Над 300 работни места предлага Бюрото по труда във Варна

Повече от 300 са свободните работни места, които предлага Бюрото по труда във Варна към 11-ти октомври.

От справката става ясно, че след началото на учебната година в някои школа все още се търсят учители. Обявени са повече от 10 места за преподаватели. Необходими са преподаватели по история, математика, БЕЛ, както и учители за начален етап на основно образование. Има обяви за възпитател, ресурсен учител, както и за преподавател по чужд език за извънкласни и извънучилищни дейности.

Бюрото предлага 20 места за организатор, работа с клиенти. Иска се средно образование и владеене на немски език. Търсят се 25 служители информация със средно образование и английски език. Необходими са 27 оператора в центрове за обаждания. Те трябва да имат висше или средно образование, както и да владеят английски език.

В обслужващата сфера се търсят 30 готвачи, над 20 сервитьори и също толкова камериерки. Свободни работни позиции има за 15 продавач-консултанти и 10 касиери

Значителен е броят на обявените места за работници в сферата на ремонтните дейности. Необходими са 10 зидаромазачи и 10 кофражисти, 14 души, които да поставят хидроизолация и 12, които да се занимават със строителна изолация.

Търсят се още 15 работници, сортировачи 20 машинни оператори за шиене на облекла. Сред обявите има такива за зам.-директор на колеж, инженери, медицински сестри, технолози, логопеди и други.

 
<
Budnavarna