Начало » Събития » Кариерен форум за младежи с интереси в ИТ сферата

Кариерен форум за младежи с интереси в ИТ сферата

На 22-ри октомври във Варна ще се проведе кариерен форум „Оur Future 4 IT“, насочен към студенти и млади специалисти с интереси в областта на информационните технологии. Събитието е с начален час 13, в сградата на ВУМ.
Целта на събитието е да се осъществи диалог между работодателите и младежите, правещи първи стъпки в професионалното си развитие в ИТ сферата. По време на форума участниците ще имат възможността да се запознаят с представители на ИТ компании във Варна, както и да научат повече за свободни позиции и стажове.
Предвидени са три лекции със специалисти от практиката, които ще споделят своя опит и ще дадат ценни съвети на младежите как да стартират своята кариера в ИТ сферата, какви умения и знания се търсят от работодателите, кои са най-перспективните сфери за развитие в България.
Домакин на събитието е JCI Varna (Международна младежка камара – Варна) – една от най-големите неправителствени организации в България.
Всеки с интереси в ИТ сферата може да се включи безплатно във форума след предварителна регистрация.
Повече за програмата и лекторите можете да научите на официалния сайт на събитието: http://our-future.jci.bg/
Junior Chamber International (www.jci.cc) е международна неправителствена организация обединяваща млади, амбициозни и активни хора от цял свят. Организацията работи по проекти свързани с обучения и бизнес развитие, социални и културни дейности, международни инициативи – една своеобразна школа, която превръща своите членове в изключителни професионалисти, успешни предприемачи и дейни лидери, като им дава възможност да разширят мирогледа си, докато променят света около тях.
В България JCI съществува от 2010 година с локални секции в София, Пловдив и Варна, Свищов и Бургас.

 
<
Budnavarna