Начало » Общност » 83-годишната Станка Герова моли кмета на Варна да й помогне с наводнената й къща (видео)

83-годишната Станка Герова моли кмета на Варна да й помогне с наводнената й къща (видео)

83 – годишна жена от варненския квартал Аспарухово плува във вода от една седмица. Причината е теч от улицата, на която тя живее -„Света гора 9“, който избива в къщата на Стана Герова и вече цяла седмица има сериозен проблем, защото къщата й е наводнена и тя не може да спи от притеснение за своя дом.

zhena-2

Няколко пъти при нея са идвали служители на ВиК – Аспарухово, които не са успяли да се справят с проблема. Шефката на ВиК за район Аспарухово Варта Ованесян не е обърнала внимание на проблема на старицата и сега тя се надява на подкрепа от други по-висши ръководители в предприятието, както и другите институции в града.

zhena-3

„Не мога нито да спя, нито да живея спокойно тук. Служителите на ВиК са все още не са установили какъв е точно проблемът. Идваха няколко пъти, но не свършиха нищо. Изкарвам вода на пътя и тя стига чак до автобусната спирка, която е на 100 метра от нас. Превърнало се е в язовир. Моля се на кмета Иван Портних. Дано той да обърне внимание на проблема ми. Знам, че той помага на хора в беда като мен. Надявам се да откликне на молбата ми“, заяви 83 годишната жена пред СПЪТНИК.

  Кола пропадна в шахта във Варна и спука картер (Снимки и Видео)

zhena-4

Източник: Спътник
 
<
Budnavarna