Начало » Общност » 13-годишен даде 1600 лева за два секссеанса, спаси каката от дело

13-годишен даде 1600 лева за два секссеанса, спаси каката от дело

Проститутка изкара 1600 лв. от 13-годишен младеж за два сеанса, после я разследваха за педофилия, но момчето отрече да се е срещало с нея и делото бе прекратено. 27-годишната Ива Петрова е свикнала да ѝ звънят всякакви клиенти, но обаждането от 13-годишно момче я изненадва. Детето е възбудено и казва, че няма проблем да си плати.

Ива е закъсала за пари и не се замисля, а приема офертата му. 13-годишният Румен Стефанов ѝ дава адрес и започва да тръпне в очакване на сефтето си. Ива се наглася, облича и вика такси. По пътя не казва нищо на шофьора, което после ще се окаже важно за нея – няма да има нищо, с което някой би могъл да я уличи, че ще прави секс с малолетен.
Пристига пред скъпата къща във варненският кв. „Виница“ и звъни на мобилния на момчето. То идва след няма и минута – очаквал я е с нетърпение Младежът е доста плах, спомня си Ива след няколко месеца в показанията си пред полицията. Предлага ѝ чаша вино и за нейна изненада линия кокаин. И преди клиенти са я черпили с бял прах, но не са били на 13 години.
Тя се възползва от предложението, бледният юноша също смърка за смелост. Ива не разговаря с таксиметровия шофьор и така няма свидетели. 15-ина минути минават в приказки и опасения дали родителите на хлапето няма да се приберат, двамата се запътват към спалнята.
Младежът е толкова притеснен, че дори не успява сам да се съблече. Помага му Ива, която сваля дрехите си. Следват 10 минути, в които Ива не е сигурна дали правят секс или нещо, наподобяващо полов контакт. Младежът е притеснен, но все пак няма проблеми с ерекцията.
Получава орална любов, но е толкова плах, че на няколко пъти изпуска косата на момичето, която държи, за да не ѝ пада на лицето. Следват няколко минути полов контакт при различни пози. Накрая младежът приключва и е толкова горд от себе си, че вдига ръка за „Дай 5“ на Ива. Явно възхитен, дава 600 лв. на момичето, макар цената да е 100 за час.
Ива се прибира с такси и е адски доволна от получените пари. За нейна изненада Румен ѝ се обажда след 2 седмици. Отново е сам вкъщи, а Ива си спомня колко пари е получила предния път. За няма и 20 минути момичето е приключило с ентусиазирания младеж, който според показанията ѝ този път ѝ дава 1000 лв., които взема от шкаф.
Твърди, че са от рождения му ден, а баща му е бизнесмен, търгуващ със стари коли. Ива повече не чува Стефанов, докато един ден не издържа и решава да си признае всичко пред полицията. Разказва за цялата си кариера, не само за секса с хлапето. В показанията си момичето признава, че дошло в София от Казанлък.
Било на 18 години и не учело. Настанило се при чичо си, който не ѝ искал пари за сметки или наем, но все пак държал да допринася за трапезата. Ива си потърсила работа, но не могла да се справи като сервитьорка. Един ден се регистрирала в сайт за запознанства и написала, че „Търси спонсорство“.
Качила няколко предизвикателни снимки и само след час получила писмо с неприлично предложение. Офертата била за 100 лв. за един час. Ива преценила, че това е добра цена, и приела. Тъй като нямала терен, се наложило да посети клиента си. Скоро открила как да не пропуска и обажданията на хора, които също не разполагат с място за секс.
Оказало се, че някои от хотелите предлагат услугата „Отдих“. Всъщност тя представлява отдаване на стаята под наем за 2 часа. За 5 години Ива твърди, че нито е имала сводник, нито са я заплашвали. Веднъж ѝ се случило, докато се къпе, клиентът да си тръгне, без да плати.
Оттогава искала парите преди секса. В друг случай се качила в колата, но там се оказали 3-ма души. Ива отказала секс, но се съгласила на свирки срещу 150 лв. Това бил и единственият ѝ досег с оргиите Самото момиче не обяснява пред полицаите защо е решило да си признае всичко. Казва само, че родителите ѝ не знаят за „кариерата ѝ“.
Ива дава контактите на само 1 клиент, но полицаите успяват да се свържат и със Стефанов. Макар сексът с него да е бил доброволен, по закон всеки, който осъществи полов контакт с дете под 14 години, може да бъде осъден за педофилия от 2 до 6 г., ако няма изнасилване.
Младежът отива с родителите си, но отрича всичко. Дали това е тактика заради кокаина, униформените не знаят, но няма как да не приемат показанията му. Привикват Ива за нови сведения и казват на момичето, че Стефанов не е потвърдил думите ѝ. Обясняват ѝ, че педофилията е сериозно пестъпление, и че това е шансът ѝ. Момичето се вслушва в думите им и в крайна сметка се отмята от показанията си.
 
<
Budnavarna