Начало » Общност » X-GENIUS FESTIVАL представя 8-ми декември във Варна

X-GENIUS FESTIVАL представя 8-ми декември във Варна

Гениалният музикален фестивал X-GENIUS събира на едно място топ-диджеи навръх студентския празник – 8 декември в Дворец на културата и спорта (ДКС), Варна. Водещите имена в топ-списъка са MANUEL RIVA и D-FORMATION – добре познати в България! Размазващият хит „Mhm Mhm“ на Manuel Riva (George Emanuel Călin) оглави националните и международни радио класации и завладя денс-клубовете по цял свят. Румънският диджей и продуцент е сензация, не само в Румъния, но и в цяла Европа, привлякъл вниманието на EDM-царя Тиесто, който пуска траковете му в своите радио-шоу епизоди „Club Life“.

КУПИ БИЛЕТ ТУК

D-formation (Dimas Carbajo) е един от най-значимите артисти от последното десетилетие, сред създателите на музикална история, с повече от 25 години стаж в кариерата си, собственик и главен изпълнител на Beatfreak Group – първия испански лейбъл на подземната електронна музика, предаващ този музикален стил от 1997 г. насам по цялата планета.

Доказателство за това е неговият албум „MADRID“ за Yoshitoshi (Deep Dish label) – част от най-престижните компилации на музикалната индустрия, което го превърна в най-успешния испански диджей и продуцент, с многобройни награди, на #39 позиция в Top 100 DJs на престижното списание DJMAG – най-високото място в класацията, което някой испански диджей е достигал. Музикалното хаус-шоу стартира в 21ч. с пърформънса на Disco Manga (Daniela Arnaut) – артист със страст към музикалната сцена и мода, провокативна и скандална знаменитост от 2008 г. досега, започнала диджейската си кариера в Лондон, последвана от двучасовия DJ-сет на Riva. DJ Kiko (Kiril Ianev), със своята дийп-текх хаус селекция, представяща най-новите водещи Beatport-тракове и уникален стил на миксиране, винаги способен да накара тълпата да танцува ще подгрява Dimas, а той вече ще пренесе стила на шоуто към техно.

КУПИ БИЛЕТ ТУК

Уникалното парти ще продължи до 17ч. на другия ден, допълнено от изпълненията на Yanova (Teddy Smilyanova), която е била няколко пъти warm-up на техно-звездата D-formation – диджей и продуцент към Beatfreak Recordings и Thommas & Gabriella (Томас Генчев и Габриела Янчева) – едни от учениците на DJ Kiko, обещаващи невероятно текх-хаус и техно изживяване!

КУПИ БИЛЕТ ТУК

 
<
Budnavarna