Начало » Общност » Побой и комоцио след леко ПТП

Побой и комоцио след леко ПТП

Варненски шофьор беше пребит до безсъзнание пред съпругата си след като беше „засечен“ от недобросъвестен водач на кръстовището на булевардите „Христо Смирненски“ и „Цар Освободител“. Пострадалият Красимир разказа за Медийна група „Черно море“, че е изкарал тежка нощ в интензивното, където са констатирани комоцио, хематоми по главата, натъртени ребра. С лявото си око почти не вижда, след умело кроше, нанесено му от другия водач-участник в ПТП-то, заради което има и няколко шева.

Екшънът се разиграл в сряда около 18,30 ч. Красимир е зад волана, а съпругата му Росица пътува до него. На „острова“ на фаталното кръстовище опитваща се да направи обратен завой кола засича техният автомобил и се налага Красимир да набие рязко спирачки.

„Отворих прозореца и попитах шофьора къде и как кара, защото от рязкото спиране съпругата ми се удари в таблото. „Ще карам където си искам“, отговори той и ме посъветва да си вървя по пътя. Бях спрял колата и излязох да видя какво е станало. Другият също излезе, реших да подам сигнал за инцидента на тел. 112 и се върнах за телефона си и тогава започна побоят. Доколкото разбрах в полицията побойникът се казва Антон. Беше вещ в боя, защото ме удряше само с юмруци в главата, при това много точно и силно. Свали ме с няколко удара на асфалта и продължи да ме обработва с ритници. Дойдоха хора, но в този момент съм загубил съзнание и се свестих в линейката“, разказва още пребитият Красимир.

Той няма да чака преписката от прокурора, според която побойникът трябва да бъде привлечен след около 2 месеца под наказателна отговорност за хулиганство. Решил е да заведе частно дело, търси свидетели на зверския побой.

„Доколкото знам, на Антон само са взети показания и не е задържан. Според мен това е потенциално опасен за всички хора тип, който пак ще извърши същото“, завърши Красимир.

Той тепърва ще се възстановява и от комоциото, и от хематомите. Надява се зрението му да се възстанови от зверското кроше, а съпругата му Росица да се оттърси скоро от стреса.

Източник: Черно море

 
<
Budnavarna