Начало » Събития » Прекрасното време допринесе хиляди варненци и гости на града да минат през първия фестивален ден.

Прекрасното време допринесе хиляди варненци и гости на града да минат през първия фестивален ден.

Шест от най-добрите карвинг майстори в България, работиха пред любопитните погледи на зрителите. За няколко часа бяха направени десетки тикви като герой, цветя, мишки и чудесни модели. Изложбата ще може да се посети още два дни в Детски кът-Варна. Организаторите очакват утре от 12:00ч. всички деца и възрастни да донесат своите модели от тиква. Фенери или фигури, където жури ще определи най-добрите. След това празника ще продължи с детски карнавал с маски.

Събитието е безплатно за всички. Прекрасното време допринесе хиляди варненци и гости на града да минат през първия фестивален ден. Шест от най-добрите карвинг майстори в България, работиха пред любопитните погледи на зрителите. За няколко часа бяха направени десетки тикви като герой, цветя, мишки и чудесни модели.

Изложбата ще може да се посети още два дни в Детски кът-Варна. Организаторите очакват днес от 12:00ч. всички деца и възрастни да донесат своите модели от тиква. Фенери или фигури, където жури ще определи най-добрите. След това празника ще продължи с детски карнавал с маски. Събитието е безплатно за всички.

 
<
Budnavarna