Начало » Общност » Вандал надраска централния подлез на Варна точно пред камерите

Вандал надраска централния подлез на Варна точно пред камерите

Централните подлези на Варна отново са надраскани

Този път директно пред камерите.

Това пише Митко Иванов, който от години води борба с грозотиите на варненските вандали. Той премахва драсканиците им със собствени средства.

Митко Иванов

Наистина ли тези камерите работят? Или изпълняват само декоративни функции? За тези камери бяха похарчени парите на данъкоплатците, а сега трябва да оправдаят тези инвестиции за сигурността в града и да намерят извършителя.

Драсканици

Поне 4 камери има на мястото, завършва Митко.

Редакцията на СПЪТНИК осъжда тези отвратителни прояви на вандалите, както и бездействието на Община Варна. Преди 5 месеца, на 6-ти април, кметът Порних заяви, че ще се бори с драсканиците в града. Очевидно, близо половин година по-късно борбата е безмилостно жестока, но не и в реалността.

Иван Портних

Кметът на гр. Варна Иван Портних по време на откриването на паметника на архитекта
Дабко Дабков

Кога, господин Портних, ще предприемете реални действия за залавянето на тези безделници, които повреждат имуществото на Общината? Кога ще обърнете внимание на реалния проблем, който се отразява и на туризма в града ни? Кой ще иска да посещава грозни градове, в които управата спи?

  Теория на счупените прозорци

Драсканици

Другото лято Турция може и да се съвземе, да стане отново изключително посещавана туристическа зона. Какво ли ще остане тогава за Варна? Празни обещания, мръсен и грозен град?

Драсканици

Насладете се на последните произведения от вчера. Редакцията на СПЪТНИК пуска сигнал до ОДМВР-Варна и се надява, че вандалът, който дръзна да оскверни центъра на Варна, ще бъде заловен и наказан възможно най-строго.

СПЪТНИК се обръща за пореден път към Кмета на Община Варна Иван Портних и неговите служители с напомняне да прочетат Теория на счупените прозорци. Дами и господа, ще ви отнеме само десетина минути, но пък онова, което ще научите, вероятно ще се превърне в отправна точка за бъдещата политика в града ни.

 
<
Budnavarna