Начало » Общност » Мис Варна Габриела Кирова: моето желание е да представя града си по най-добрия начин на „Мис България“

Мис Варна Габриела Кирова: моето желание е да представя града си по най-добрия начин на „Мис България“

Новинарски сайт BudnaVarna.bg Ви предлага интервю с Мис Варна 2016 Габриела Кирова. С нея разговаря Калоян Георгиев, като тя сподели очакванията си от предстоящият конкурс Мис България 2016.

Добър ден г-це Кирова, къде Ви откриваме в момента?

Добър ден на вас и всички читатели на буднаварна! В момента ме откривате вкъщи пиейки поредното кафе за деня и четейки любимата ми книга!

След като тази година грабнахте титлата „Мис Варна 2016“, сега се впускате в битката за „Мис България 2016“, какво очаквате от конкурса?

Мис Варна беше едно невероятно преживяване за мен, страхотно организиран конкурс, много подкрепа получих от всички мои близки и приятели, което ме накара да се почувствам че съм победител предварително! От Мис България очаквам красив спектакъл, позитивни емоции, много красота на едно място и непристрастно жури, което да избере най-достойната претендентка за титлата Мис България, която ще може да прослави нашата държава извън границите й!

Имахте ли възможност вече да се запознаете с другите участнички и изградихте ли приятелства с тях?

Не се познавам с участничките все още! Очаквам с нетърпение този момент да дойде. Надявам се да се сприятелим,както беше в конкурса Мис Варна. Аз лично съм много комуникативна, уважаваща хората покрай мен, но все пак си имам едно наум защото нали знаете, че там където има много жени, се създават много интриги.

На конкурса „Мис България 2016“, с какво ще представите Варна пред зрителите на събитието?

Моето желание е да представя града си по най-добрия начин! През изминалите два месеца, истината е че се потрудих много в залата за да изглеждам максимално във форма на самия конкурс!Смятам че имаме какво да покажем на конкурса! Освен красота, смятам че притежавам интелект и добро сърце.На мнение съм че когато имаш богат и красив вътрешен свят,това винаги се отразява и на външността! Надявам се журито на Мис България да оцени качествата ми!

Какъв човек е Габриела Кирова?

Както казах вече имам голямо и добро сърце, в което има място за много хора,стига да са заслужили разбира се. Имам здраво изградена ценностна система, дисциплинирана съм, спокойна и уравновесена, дори и в напрегнати моменти. Обичам изкуството, пътуванията,да опознавам нови светове и да откривам нови хоризонти всекидневно!

От колко време се занимавате с конкурси и кой беше първият Ви такъв?

С конкурси се занимавам от няколко години, но не съм взимала участие в много такива! Доколкото си спомням първият беше Planet Magic Girl в Свети Влас през 2012.

След по малко от 2 месеца Варна, ще бъде „Младежка столица на културата 2017“,
ще се включите в организационните действия по този случай?

Имам огромното желание да се включвам във всякакви инициативи свързани с моя любим град. „Варна-Младежка столица на културата 2017“ е чудесна възможност за града ни и за неговото развитие в положителна посока, а именно и поради тази причина, призовавам всички да бъдат съпричастни към събитията които ще се случват. Идните събития ще помогнат на този красив град да стане популярен и повече хора и туристи да познават и да посещават Варна.

Какво ще пожелаете на читателите на BudnaVrana.bg?

Пожелавам на читателите на Будна Варна да са здрави,позитивни и с неуморен хъс за живот и промени за да можем заедно,с общи усилия да прославим този красив град!

 

 

 
<
Budnavarna