Начало » Спорт » Гонзо: Срещу Левски излизаме да играм футбол, ще се опитаме да спечелим!

Гонзо: Срещу Левски излизаме да играм футбол, ще се опитаме да спечелим!

Наставникът на Черно море Георги Иванов заяви за Дарик Варна преди мача с Левски, че отборът му ще излезе на стадион „Георги Аспарухов“, за да играе футбол. Специалистът добави, че варненци ще се опитат да спечелят срещата.

„Мач с мач не си прилича. Убеден съм, че Левски пак ще играе за победа, така както беше в първия мач. Убеден съм, че не само ние, но и Левски ще променят нещо. Ще стане оспорван мач”, коментира Гонзо.

„Не се наемам да кажа кой ще победи. Вярвам, че нашият отбор ще влезе в мача много по-уверен и по-спокоен. Ние ще отидем да играем футбол и ще се опитаме да спечелим мача”, каза още Иванов.

На въпроса дали е доволен от  жребия за Купата, който изправя на четвъртфинал Литекс срещу Черно море, той отвърна така: „От жребия съм доволен само тогава, когато отборът продължи. Това, че се паднахме с отбора на Литекс може да е нож с 2 остриета. Първо може да има фактор подценяване, а от друга страна съперникът ни ще играе на върха на възможностите си, защото ще искат да се докажат срещу отбор от по-горна дивизия. Не трябва да приемама мисълта, че едва ли не този мач вече сме го спечелили”, добави Гонзо.

 
<
Budnavarna