Начало » Спорт » Гонзо: Срещу Левски излизаме да играм футбол, ще се опитаме да спечелим!

Гонзо: Срещу Левски излизаме да играм футбол, ще се опитаме да спечелим!

Наставникът на Черно море Георги Иванов заяви за Дарик Варна преди мача с Левски, че отборът му ще излезе на стадион „Георги Аспарухов“, за да играе футбол. Специалистът добави, че варненци ще се опитат да спечелят срещата.

„Мач с мач не си прилича. Убеден съм, че Левски пак ще играе за победа, така както беше в първия мач. Убеден съм, че не само ние, но и Левски ще променят нещо. Ще стане оспорван мач”, коментира Гонзо.

„Не се наемам да кажа кой ще победи. Вярвам, че нашият отбор ще влезе в мача много по-уверен и по-спокоен. Ние ще отидем да играем футбол и ще се опитаме да спечелим мача”, каза още Иванов.

На въпроса дали е доволен от  жребия за Купата, който изправя на четвъртфинал Литекс срещу Черно море, той отвърна така: „От жребия съм доволен само тогава, когато отборът продължи. Това, че се паднахме с отбора на Литекс може да е нож с 2 остриета. Първо може да има фактор подценяване, а от друга страна съперникът ни ще играе на върха на възможностите си, защото ще искат да се докажат срещу отбор от по-горна дивизия. Не трябва да приемама мисълта, че едва ли не този мач вече сме го спечелили”, добави Гонзо.

Budnavarna

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *